Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли колеги закупили 159 на старо - впечатления?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    Ебати , вие верно ще ме откажете от тая машина! Тъкмо пак бях започнал да се самоубеждавам тя да е следващата и отново се връщам на планетата земя с идеята да пробвам Делта/Браво.... И все пак, ако имаш и една малка кола от типа на Панда за из града, а тази я ползваш само за извънградски воаяжи, не би трябвало да се скапва толкова често или бъркам?!?
    Тва са глупости,колата доставя много удоволствие,много повече отколкото визията.Двете платформи наистина няма място за сравнение,Бравото е хубаво,но 159 е доста по-сериозна кола.Аз нямам наблюдение над мойта кола,все пак я карам от по-малко от месец/900 км./,но имам наблюдение на д поне 10 други 159-ки/клиенти на сервиза/и смея да твърдя,че тази кола е много по-направена от предшествениците си.Колите влизат в сервиза за обслужване,процедура за чистене на ФАП филтъра,и разни дреболии.Да не говориме че елементите по окачването са по евтини от на 156/147 и 166Всеки сам си решава,но аз съм адски доволен от своя избор,и благодарен на Нено,на който му трябваха 3 минути за да ме убеди

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Определено с две ръце за Бравото и с три за Делта-та (190-коньовата). На последната съм ходил на тест драйв...Сравнено с Алфата ще ти се стори леко "лодка", но пък всичко друго мен лично повече ми харесва
    п.с. А забравих, че на Италфеста 2009 направих и едно кръгче на Бравото То определено е по-близо като пътно поведение до Алфите..
    Бате тва грозно чудо Ланча Делта ,няма пък нищо хубаво освен интериораАко успееш да го приемеш като кола става,но аз лично го приемам като бус
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• мъри е човека, от тука виждам
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Тва са глупости,колата доставя много удоволствие,много повече отколкото визията.Двете платформи наистина няма място за сравнение,Бравото е хубаво,но 159 е доста по-сериозна кола.Аз нямам наблюдение над мойта кола,все пак я карам от по-малко от месец/900 км./,но имам наблюдение на д поне 10 други 159-ки/клиенти на сервиза/и смея да твърдя,че тази кола е много по-направена от предшествениците си.Колите влизат в сервиза за обслужване,процедура за чистене на ФАП филтъра,и разни дреболии.Да не говориме че елементите по окачването са по евтини от на 156/147 и 166Всеки сам си решава,но аз съм адски доволен от своя избор,и благодарен на Нено,на който му трябваха 3 минути за да ме убеди

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

Бате тва грозно чудо Ланча Делта ,няма пък нищо хубаво освен интериораАко успееш да го приемеш като кола става,но аз лично го приемам като бус
        А то па и един интериор има Делтата, ум да ти зайде! Шевролет Авео отвсякъде ...
        Мъри, кога ще я покажеш красавицата?
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          А то па и един интериор има Делтата, ум да ти зайде! Шевролет Авео отвсякъде ...
          Мъри, кога ще я покажеш красавицата?
          Че той я показа ето я: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=42778=post#2
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Че той я показа ето я: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=42778=post#2
            На живо имам предвид.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Всичко е малко субективно, на мен лично Делтата много ми харесва както отвътре така и отвън. 159 е по-красива отвън, но интериорът й, особено с тази централна конзола "тип Ауди А6", отстъпва.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Всичко е малко субективно, на мен лично Делтата много ми харесва както отвътре така и отвън. 159 е по-красива отвън, но интериорът й, особено с тази централна конзола "тип Ауди А6", отстъпва.
                С конзолата се свиква мноооо бързо,повярвай ми,даже вече ме кефи
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  С конзолата се свиква мноооо бързо,повярвай ми,даже вече ме кефи
                  Ще и обърна внимание, като дойда при вас да си правя окачването
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• конзолата на ауди е тип алфа 159

иначе конзолата и интериора е това, което ме грабна в колата - обгръща те , което много малко коли ти дават
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      обгръща те , което много малко коли ти дават
                      Дори малко те и задушава...

Защо тази кола е толкова тясна, някак не е редно...
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                      Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

• Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение

За съжаление, 159 е също толкова тясна на задните седалки колкото и 156 - просто няма достатъчно място за коленете и краката на седящите на задната седалка. Още един довод в полза на Делтата.
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

За съжаление, 159 е също толкова тясна на задните седалки колкото и 156 - просто няма достатъчно място за коленете и краката на седящите на задната седалка. Още един довод в полза на Делтата.
                          бъркаш

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение

на мен това чувство на обгръщане ми създава комфорт, издигната централна конзола с лоста и т.н. - всичко да е близо - все едно си в кабина - това ми харесва , на теб явно не и не ми е ясно защо си взел колата ако само на външен вид ти харесва
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Подържам колегата напълно - и аз получавам страхотно удоволствие от интериора на 159-та. Чувствам се на напълно конфортно. , всичко ми е под ръка. И мястото ми стига.
                            Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

• Зад волана на 159 всеки би се чувствал добре, всичко е направено едновременно удобно и стилно (без климатроника), но тази кола е 4+1. Много хора забравят останалите 4 места в автомобила. Теснотията прави този автомобил комфортен само за шофьора, това не е решение...
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                              Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

• В моята се чувствам идеално, а 159 е по-големичка, направо ще си спя в нея.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X